Jovanovic: "Speelde excellente wedstrijd"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Jovanovic: "Speelde excellente wedstrijd"
Foto: © SC

Milan Jovanovic werd de voorbije week onder vuur genomen door ploegmaat Mohamed Sarr. De Serviër reageerde tegen Olympiakos met de voeten en bezorgde Standard in de slotfase zekerheid over de drie punten.

“Ik ben heel blij met deze historische zege voor het Belgische voetbal”, reageert Jovanovic in de kranten.“'Het was vier jaar geleden dat een Belgische club nog eens een wedstrijd in de Champions League had gewonnen. Ook voor Standard schrijf ik een klein beetje geschiedenis. Voor deze club was het al meer dan 25 jaar geleden.”

Jovanovic wil niet meer terugkomen op de polemieken van de voorbije dagen. “Ik weet ook dat ik kritiek moet aanvaarden om een echt grote speler te worden, maar ook de andere spelers mogen aan zelfkritiek doen. Ik hou van Standard en zal altijd het maximum geven voor deze club.”

“Ik speelde vandaag een excellente wedstrijd, al kon ik in de tweede helft sneller het verschil hebben gemaakt. Ik was doodop door het vele sprinten. Ik ga vragen aan de trainer om de statistieken van het loopwerk eens te bekijken.”

Jovanovic gelooft nog in de kwalificatie. “We hebben nog een grote kans om door te gaan. Als het toch niet moest lukken, dan hoop ik dat Olympiakos de tweede ronde haalt. Het is een zeer sympathieke ploeg.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties