Euvrard: "Zwaarste tik van het seizoen"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Euvrard: "Zwaarste tik van het seizoen"
Foto: © SC

Sint-Truiden had een uur lang uitzicht op puntengewin op het veld van Germinal Beerschot. In het laatste halfuur zakten de Kanaries in elkaar als een kaartenhuisje.

In de slotfase kreeg STVV nog twee rode kaarten. “Ik ga niet zeggen dat we verloren door toedoen van de scheidsrechter, maar die rode kaarten maken het nog zuurder”, blikt Euvrard terug op de wedstrijd.

“De wedstrijd was op dat moment al gespeeld. Ik vraag me af waarom je dan nog rood moet trekken. We missen al zoveel spelers door blessures. Nu komen daar nog twee geschorsten bij.”

In het laatste halfuur ging Germinal Beerschot onverbiddelijk op en over STVV. “We hebben te weinig power. Ook tegen Gent en Brugge kwamen we na 60-70 minuten in de problemen. Je kan die jonge gasten niets verwijten. Iedere club die vier spelers in de centrale as mist, komt in de problemen. Hun vervangers moeten nog groeien en missen nog duelkracht en fysiek vermogen.”

“De week rust komt op het juiste moment. Fysiek en mentaal zitten we er volledig door. Hopelijk kunnen we tegen dan enkele spelers recupereren, want dit is de zwaarste tik die we dit seizoen al hebben gekrgen. We hadden uitzicht op meer en het wordt uiteindelijk nog 4-1.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties