Santander gooit coach de deur uit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Santander gooit coach de deur uit

Juan Carlos Mandia is niet langer de trainer van de Spaanse eersteklasser Racing Santander. Hij wordt door het bestuur van de Cantabrische vereniging verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten.

Racing Santander, de club van onze landgenoot Mohamed Tchité, staat momenteel op een zeventiende plaats in de rangschikking met amper zeven punten uit tien wedstrijden. Juan Carlos Mandia kreeg dus de rekening gepresenteerd, maar de club wil graag snel zijn opvolger presenteren. Het is het tweede ontslag van een trainer dit seizoen in de Primera Division nadat Abel Resino eerder zijn congé kreeg bij Atlético Madrid.

De namen die geciteerd worden in het Estadio El Sardinero zijn die van Miguel Angel Portugal, Javier Clemente, Juanma Lillo en Victor Fernandez. Mandia was nog maar vijf maanden aan de slag bij Santander. Hij moest de club laten meedraaien in de middenmoot, maar het voetbal van het team is niet om aan te zien en de 0-2-thuisnederlaag tegen Athletic Bilbao was de druppel die de emmer deed overlopen voor het bestuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties