Van Damme: "Alles doen voor nationale ploeg"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Van Damme: "Alles doen voor nationale ploeg"
Foto: © SC

Jelle Van Damme werd door bondscoach Dick Advocaat niet geselecteerd voor de oefeninterlands tegen Hongarije en Qatar. “Ik was ontgoocheld want ik was er graag bij geweest.”

De invloed van Advocaat is ook buiten de nationale selectie voelbaar. “Ik moet toegeven dat ik er iets meer mee bezig ben dan vroeger. Het interesseert me meer”, zegt Van Damme in HLN. “Er waait een nieuwe wind door de nationale ploeg. Je ziet de verandering al op het veld, ook al waren het vriendschappelijke matchen.”

“Ik was ontgoocheld dat ik er niet bij was, maar ik zal er alles aan doen om er weer bij te zijn. En ik denk dat mijn kans wel zal komen. Dat ik er niet bij was, heb ik aan mezelf te danken. Die twee schorsingen waren stommiteiten. Ik ga stoppen met tegen de scheidsrechter te lullen, want dat brengt toch niks op. Het is wat laat dat ik het besef, maar toch."

Witsel

Wie er wel bij was bij de Rode Duivels, was Axel Witsel. Van Damme wil het incident met Marcin Wasilewski begraven. “Hij heeft zijn straf gehad, zijn les geleerd. Laat hem maar weer lekker voetballen. Hij is voorzichtiger geworden. En Wasilewski? Die komt terug. 100 procent zeker. Ze gaan hem zelfs moeten tegenhouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties