Fabregas: "Misschien blijf ik voor altijd bij Arsenal"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Fabregas: "Misschien blijf ik voor altijd bij Arsenal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cesc Fabregas is een van de pionnen waar Standard dinsdag voor moet uitkijken. De 22-jarige middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Barcelona, maar denkt nog niet aan een terugkeer. “Misschien blijf ik wel voor altijd hier.”

Fabregas kende zijn opleiding in de schaduw van Camp Nou en is nu de speelbal geworden voor de nieuwe presidentsverkiezingen bij de Catalaanse club. Huidig voorzitter Joan Laporta wil zijn termijn verlengd zien en hoopt met de transfer van Fabregas zijn opponent Sandro Rosell af te troeven.

De beslissing ligt echter bij de speler zelf en die is voorlopig niet echt happig op een terugkeer naar zijn vaderland. “Ik heb er nooit aan gedacht om hier altijd te blijven”, zegt Fabregas tegen Sky Sports. “Ik ben nog altijd maar 22 jaar. Maar waarom niet? Dit is al mijn zevende seizoen en ik voel me hier beter dan ooit.”

“De speculaties over een terugkeer naar Barcelona zijn er al jaren, maar ik stoor er mij niet aan. Het zal geen invloed hebben op mijn beslissing over de toekomst. Het laatste wat ik wil is dat ik daardoor afgeleid word van wat ik met Arsenal moet doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties