Barcelona redt zijn vel in groep F
Gert-Jan Weyters
| 6 reacties
Barcelona redt zijn vel in groep F
Foto: © SC

Het blijft razend spannend in groep F van de Champions League. Barcelona zette de puntjes op i tegen Inter. Kazan en Kiev deelden de punten.

FC Barcelona - Inter: 2-0

De opdracht was duidelijk voor de Catalanen: winnen van die andere Europese grootmacht Inter. Al na tien minuten opende verdediger Gerard Piqué de score. Barcelona bracht indrukwekkend voetbal op de mat en overpowerde de troepen van José Mourinho. Het duurde dan ook niet lang eer de bevrijdende 2-0 op het scorebord stond. Net voor het half uur zette Pedro Rodriguez Camp Nou in vuur en vlam.

Inter kwam nooit echt in het stuk voor en was niet in staat om Barcelona het vuur aan de schenen te leggen. Voor Samuel Eto'o werd het een emotioneel weerzien met zijn ex-ploeg. De supporters waren hem dan ook niet vergeten.  Door de overwinning van Barcelona komt de titelverdediger in de Champions League aan de leiding in groep F.

Rubin Kazan - Dinamo Kiev: 0-0

Rubin Kazan maakte deze Europese campagne al heel wat indruk. Ondermeer door een stuntoverwinning in Barcelona voerden de Russen zelfs het klassement aan in hun groep. Kazan liet vanavond wel een unieke kans liggen op kwalificatie. Het kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel in winterse omstandigheden tegen Kiev.
(AN)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties