Maradona passeert doelman Romero

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Maradona passeert doelman Romero
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Romero, de doelman van AZ Alkmaar, zal niet onder de lat staan van Argentinië op 22 december in Camp Nou. Catalonië is dan de gastheer voor een oefenduel. Bondcoach Maradona (foto) besloot Romero thuis te laten.

Sergio Romero is niet opgeroepen voor de nationale ploeg en dat heeft alles met diens belabberde vormpeil te maken. Vorig weekend ging de sluitpost van AZ tot twee keer toe in de fout bij de uitwedstrijd op Roda JC. Eerder ging hij ook al in de fout in het altijd beladen duel tegen Ajax Amsterdam toen hij zich liet verrassen op een verre bal. Ook in de partijen tegen Arsenal en Feyenoord Rotterdam konden er tegendoelpunten op zijn conto geschreven worden.

Diego Maradona heeft twee doelmannen opgenomen in zijn selectie voor de partij in en tegen Catalonië. Het gaat om Diego Pozo van CA Colon en Mariano Andujar die uitkomt voor het Italiaanse Catania Calcio. Maradona zal er in Barcelona ook niet bij zijn op de bank, want hij zit een schorsing uit voor zijn uitlatingen na de partij tegen Uruguay.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties