'Sollied kandidaat nummer één in Genk'

Mathias Dumarey
| 49 reacties
'Sollied kandidaat nummer één in Genk'
Foto: © SC

Volgens de krant Het Nieuwsblad zou Trond Sollied de grootste kandidaat zijn om de nieuwe coach te worden van Racing Genk. De Noor moet de opvolger worden van de gisteren aan de deur gezette Hein Vanhaezebrouck.

Algemeen directeur Dirk Degraen gaf gisteren al mee aan de pers dat Racing Genk snel op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Volgens HNB is Trond Sollied de belangrijkste kandidaat. De Noor, die eerder nog AA Gent en Club Brugge coachte, werd eerder dit seizoen ontslagen bij het Nederlandse Heerenveen.

"We hebben iemand op het oog om Hein Vanhaezebrouck te vervangen. We hopen dat hij zal willen komen", bleef Jos Vaessen, de ex-preses van de Limburgers, nog wat op de vlakte. Sollied zou alvast voldoen aan het vooropgestelde profiel: een (halve) Belg, ervaren en zonder club.

Sollied gaf onlangs wel nog aan dat hij niet happig was om tussentijds in een nieuw avontuur te stappen. "Ik heb nog altijd een lopend contract bij Heerenveen. Als ik bij een ander team aan de slag ga, heeft dat wel gevolgen. Wanneer ik in januari ergens zou tekenen, liggen de kaarten anders." Sollied weigerde vorige week nog een aanbieding van het Turkse Ankaragücü. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties