Devroe: "Shakhtar beste ploeg die ik ooit live zag"

Nico Wieme
| 27 reacties
Devroe: "Shakhtar beste ploeg die ik ooit live zag"
Foto: © SC

Luc Devroe steekt zijn bewondering voor Shakhtar Donetsk niet onder stoelen of banken. De Brugse sportmanager bekeek nog eens alle doelpunten van de Oekraïners in de Europa League en kwam danig onder de indruk.

Shakhtar Donetsk won vorig seizoen de toenmalige UEFA Cup. Niet voor niets, is Luc Devroe van oordeel. De sportmanager van blauw-zwart was woensdagmorgen al om 4 uur wakker en keek dan maar wat voetbal.

 

“Ik kwam op de samenvattingen van de Europa League uit”, zegt Devroe in HLN. “Kon ik nog eens alle goals van Shakhtar bekijken. Als je dan ziet dat ze in de thuismatchen tegen Partizan en Toulouse telkens viermaal scoorden… Het is gewoon de beste ploeg uit onze poule. Meer zelfs, de beste ploeg die ik ooit aan het werk zag.”

 

Toch ziet Devroe mogelijkheden voor Club. “Je weet nooit. Misschien dat zij ons onderschatten na onze zware thuisnederlaag. In Valencia zijn we ook een punt gaan pakken. Maar er zal toch een super Club nodig zijn om hier iets te rapen. We moeten nederig blijven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties