Advocaat: "Ineens krijg ik een berg stront over me heen"

Gert-Jan Weyters
| 26 reacties
Advocaat: "Ineens krijg ik een berg stront over me heen"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Dick Advocaat reageerde in het programma Extra time op alle commotie rond zijn persoon in verband met zijn nakende aanstelling bij AZ. Hij vindt alle heisa niet nodig.

Bondscoach Dick Advocaat benadrukt in het programma dat het om een opportuniteit gaat en dat zijn werk als bondscoach van België absoluut niet in het gedrang komt. "Als er van januari tot mei kwalificatieduels met België waren geweest, had ik het niet gedaan. Ik blijf de scouting doen als bondscoach en ga zoals ook afgesproken Vincent Kompany in januari of februari bezoeken en met hem spreken."

Advocaat mist naar eigen zeggen het dagelijks op het trainingsveld staan, maar doet zijn werk als bondscoach dolgraag. Hij snapt dan ook alle opschudding niet. "Blijkbaar is er veel commotie in België. Er worden reportages gemaakt op tv en er is veel geschreven in kranten, maar ik begrijp de commotie niet. Ineens krijg ik een berg stront over me heen, dat is onnodig. Niemand hoeft bang te zijn dat ik mijn contract met de KBVB niet nakom." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties