Burgemeester Janssens: "Antwerp beter in vereffening"

Gert-Jan Weyters
| 51 reacties
Burgemeester Janssens: "Antwerp beter in vereffening"
Foto: © SC

Het stadiondossier blijft voor beroering zorgen in Antwerpen. Op de regionale zender ATV deed ook Patrick Janssens zijn zegje. Volgens hem gaat Antwerp beter in vereffening.

Volgens Patrick Janssens maakt een stadion voor Germinal Beerschot alleen geen kans. "Die plannen mochten dan wel qua financiële haalbaarheid hoog staan, maar het beantwoordde niet aan de voorwaarden op gebied van ruimtelijke ordening. Wij willen geen tweede Wijnegem Shopping Center in het zuiden van Antwerpen", aldus Janssens.

Volgens Janssens houden sommige mensen ook geen rekening met het feit dat er nog een ploeg in Antwerpen speelt. "Antwerp zal niet verdwijnen zolang de club zoveel supporters heeft. Indertijd heeft de stad de nieuwe club Germinal Beerschot ook gesteund nadat Beerschot in vereffening was gegaan. Natuurlijk volgen wij de huidige problematiek van Antwerp en als je het mij vraagt, zouden ze daar beter ook in vereffening gaan. Zo kunnen ze in derde nationale herbeginnen, om binnen twee jaar terug in eerste te staan." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties