Treffers: ''Westerlo buit spelers uit''

Ruben Philippe
| 15 reacties
Treffers: ''Westerlo buit spelers uit''
Foto: © SC

Herman Wijnants en Westerlo worden zwaar op de korrel genomen door Arie Treffers. De Nederlandse FIFA-agent kan de uitspraken van Wijnants niet verkroppen. Hij doet nu zijn boekje open over de voorzitter van Westerlo.

"Als je hen een hand geeft, pakken ze je arm", zo luidde de uitspraak van Wijnants na de goedkeuring van de duobaan van Advocaat. De Nederlandse FIFA-aggent Arie Treffers gaat nu in de tegenaanval. "Misplaatste opmerkingen, zeker uit de mond van iemand die zelf zijn verplichtingen niet nakomt", aldus Treffers. Volgens de Noorderbuur weigert Wijnants om zijn rekening te betalen. "Hij is rijk geworden van onder andere het importeren van Nederlandse kaas. Schandalig dat hij dan zulke teksten bezigt", zo gaat hij verder in De Telegraaf.

Het is niet de eerste keer dat Treffers in aanraking komt met Wijnants. Ook bij zijn vorige ontmoeting zat er iets scheef. "Eén van onze Braziliaanse spelers zou bij Westerlo stage gaan lopen. In het huis waarin ze hem wilden onderbrengen, kropen de ratten tegen de muur omhoog. We zijn meteen weer omgedraaid. Aan dat soort uitbuiting doen wij niet mee."

Opvallend is dat Wijnants zelf een Nederlander in dienst heeft. "Maar ik heb hier niets over te zeggen", zo klonk het bij de Nederlandse medewerker Hulshoff.
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties