Santa Cruz: "Tuurlijk waren we kwaad"

Santa Cruz: "Tuurlijk waren we kwaad"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aanvaller Roque Santa Cruz (foto) van Manchester City komt nog eens op het ontslag van Mark Hughes. "Dit hebben we niet gewild."

De Paraguayaanse spits Santa Cruz van City zegt dat nieuwbakken manager Roberto Mancini op zijn eerste dag uitlegde hoe voortaan de vork aan de steel zal zitten. "Hij maakte ons duidelijk waar we nu aan toe zijn. Daarna heeft hij ons verteld dat we de dag erna twee keer zouden trainen."

"Natuurlijk was er woede binnen de spelersgroep. We hadden met 4-3 van Sunderland gewonnen en toch moest onze manager Mark Hughes opstappen. We hebben dit nooit gewild. Gary Cook kwam na de wedstrijd naar ons toe en vertelde over de plannen van de sjeik."

Volgens goed ingelichte bronnen zijn het vooral doelman Given, middenvelder Barry en aanvallers Tevez en Bellamy die moeilijk kunnen omgaan met het ontslag van Hughes. Bellamy zou de club zelfs willen verlaten.

"Hij zei dat we deze beslissing moeten respecteren omdat de sjeik het beste wil voor de club. Hij wil op korte termijn in de top vier binnenbreken, liefst dit seizoen al. Wij zijn allemaal werknemers van de club en willen uiteraard ook het beste voor de toekomst."

"Maar ik blijf erbij dat onze resultaten niet slecht waren. Ze waren natuurlijk ook niet extreem goed, maar er kon nog vanalles gebeuren. Je ziet iemand niet graag zijn job verliezen. Het is jammer dat Hughes moest gaan."

"Dit is voetbal. Soms gaat het zo. We moeten nu verder en hebben nog veel werk te verzetten willen we in de top vier geraken. We gaan er alles aan doen om te slagen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties