Bailly verwacht zoontje

Nico Wieme
| 8 reacties
Bailly verwacht zoontje
Foto: © SC

Logan Bailly wordt over vijf maanden de trotse vader van een zoon. Dat heeft zijn vriendin Jessica verklapt.

Jessica Bailly is momenteel vier maanden zwanger. Logans vriendin verklapte aan Bild dat hun dochtertje Destiny (4) er over vijf maanden een broertje bij krijgt. “Onze dochter kan haar geluk niet op.” Ook Logan schreeuwt zijn geluk van de daken: “Heerlijk, ons gezin wordt compleet.”

 

Donderdagavond vieren de Bailly’s kerstavond bij familie in Luik. Volgens Bild het ideale moment voor de doelman om zijn “gekke jaar” de revue te laten passeren. Op 1 januari kwam hij als redder in nood voor 2,5 miljoen euro van Genk naar Borussia Mönchengladbach. Hij slaagde erin om de Borussen in de Bundesliga te houden.

 

De start van het huidige seizoen miste Bailly door een ongeval thuis: voetbreuk bij het plaatsen van een airco. In augustus verklaarde een vlam uit Temptation Island, Sandy Peetermans, dat ze een affaire heeft gehad met de Borussiadoelman. Bailly beweerde dat de Vlaamse schone zijn naam probeerde te misbruiken om in de spotlights te komen. Jessica reageerde: “Wie weet wat voor een familieman Logan is, zal zo’n onzin niet geloven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties