Keane: Hughes had nooit naar City mogen gaan"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Keane: Hughes had nooit naar City mogen gaan"
Foto: © SC

Mark Hughes (foto) werd vorige zaterdag na de wedstrijd tegen FC Sunderland (4-3-winst, nvdr) ontslagen als manager van Manchester City. Roy Keane, zijn voormalige ploegmaat bij Manchester United, vindt dat de Welshman nooit naar City had mogen gaan.

Roy Keane vond het geen verstandige keuze om als ex-speler en smaakmaker van grote rivaal Manchester United naar Manchester City te gaan. Na achttien maanden is Mark Hughes er ontslagen. "Ik vind het zeker jammer voor hem. Maar als je zo bij een club als United bent betrokken, zoals hij was gedurende zijn carrière als speler, moet je niet naar City gaan", aldus de Ier op Sky Sport News.

Keane, zelf momenteel de manager van tweedeklasser Ipswich Town, vindt dat Hughes nu gewoon een nieuwe uitdaging moet gaan zoeken. "Hij moet ergens anders aan het werk gaan. Het is beter zo. Hij gaat nu hopelijk wat genieten van de pauze en dat komt hij gewoon terug als topmanager. Hij heeft het destijds geweldig gedaan bij Wales en Blackburn Rovers", besluit Keane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties