Degraen: "Nieuw bloed in januari"

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Degraen: "Nieuw bloed in januari"
Foto: © SC

De komst van Frank Vercauteren in de Cristal Arena heeft weinig veranderd aan de prangende situatie van Racing Genk. De Limburgers zijn dit jaar heel breekbaar. Dat werd woensdag nogmaals onderstreept met de bekeruitschakeling tegen Roeselare.

“Er zal vers bloed moeten komen”, is algemeen directeur Dirk Degraen duidelijk in HBvL. “Liefst al in januari en zeker in de zomermercato.”

Racing Genk kende de voorbije jaren weinig succes met zijn transfers. “Spelers waar we niet van overtuigd zijn, moeten we niet halen. Dat is duidelijk. Maar aan elke transfer hangt een risico. Dat kan je niet uitsluiten. Alleen moet je dat risico zo klein mogelijk maken.”

Ook financieel moeten de Limburgers uitkijken. “Ik weet nog niet welk budget we krijgen om op de transfermarkt te gaan. Maar er is ons wel snel duidelijkheid beloofd.”

Degraen kwam nog even terug op de bekeruitschakeling tegen Roeselare. “Ik ben blij dat we hen de match tegen Roeselare gratis hebben aangeboden. Hadden we dat niet gedaan, ik zou na de match zelf aan de uitgang zijn gaan staan om hun ticket terug te betalen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties