D'Onofrio: "Globaal gezien doen we het niet slecht"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
D'Onofrio: "Globaal gezien doen we het niet slecht"
Foto: © SC

Na twee landstitels op rij beleeft Standard een crisismoment. Een nieuwe landstitel voor de Rouches is zo goed als onmogelijk en in de Beker van België zijn de Luikenaars al uitgeschakeld. Sterke man Luciano D’Onofrio blikt terug op de voorbije maanden.

“De verwachtingen waren heel hoog”, zegt D’Onofrio in Standard Magazine. “We proberen het niveau van de voorbije jaren aan te houden, maar je kan niet alle omstandigheden beheren. En sommigen zijn tegen ons.”

“In de competitie is het niet echt goed, maar Europees stonden we wel ons mannetje. Het had beter kunnen zijn mochten diezelfde omstandigheden meezitten, met een beetje geluk zaten we trouwens in de volgende ronde van de Champions League. Globaal gezien doen we het niet slecht, integendeel.”

De transfers van Standard zijn voorlopig niet echt een meerwaarde. “Toch ben ik tevreden over de gedane inspanningen om spelers zoals Jovanovic, Mbokani, Witsel en Defour te behouden.”

“En eens Felipe en Victor Ramos zich aangepast hebben aan hun nieuwe omgeving, gaan ze ons nog veel voldoening bezorgen. In januari zullen we zien welke opportuniteiten zich voordoen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties