Bölöni: "Meest ervaren spelers liepen in de val"

De Nijs Michael
| 2 reacties
Bölöni: "Meest ervaren spelers liepen in de val"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni zag Standard zaterdag eindelijk nog eens winnen, maar toch was de coach niet geheel tevreden na afloop van de wedstrijd. De Roemeen zag Benjamin Nicaise en Igor De Camargo namelijk tegen hun vijfde gele kaart van het seizoen aanlopen.

"Ik draag deze zege op aan een kleine jongen", begon Bölöni zijn analyse in de kerstsfeer. "Samen met zijn vader was hij me na de bekerwedstrijd tegen Kortrijk blijven opwachten. Het was koud maar hij kwam naar me toe en hij zei: je moet niet triest zijn meneer Bölöni. Want de volgende match zullen we winnen."

"We speelden een goede eerste helft", kwam de Roemeen tot de grond van de zaak. "Goed omdat we naar voren hebben gespeeld, we offensief aanwezig waren in de duels en we defensief bijna niet in de problemen kwamen. Minder goed was dat we niet met een derde doelpunt de match hebben doodgemaakt."

"Door Marcos, Sarr en Dalmat op de bank te zetten, heb ik willen tonen dat Standard meer is dan de elf basisspelers", verklaarde Bölöni in HNB. "Het is spijtig dat Nicaise en De Camargo dinsdag geschorst zijn. Het zijn de meest ervaren spelers van de ploeg en dan lopen ze toch in de val." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties