Heroptredende Fabregas beslist topper

Wouter Laeremans
| 2 reacties

Arsenal heeft zondag de wedstrijd tegen Aston Villa gewonnen. De Gunners blijven aansluiting houden met de top.

In een uitverkocht Emirates Stadium trokken beide ploegen direct in de aanval. In een leuke openingsfase waren er kansjes aan beide kanten. Emile Heskey en Richard Dunne probeerden voor de bezoekers, terwijl Song, Nasri en Eduardo kansrijk waren aan de andere kant.

Wenger brak de wedstrijd open in de tweede helft door Fabregas in te brengen. De middenvelder was even uit met een blessure, maar daar was niet veel meer van te merken. Hij bracht meer tempo in de wedstrijd en zorgde zelf voor de 1-0. De jonge Catalaan krulde een vrije trap van op twintig meter in de winkelhaak.

Negen minuten voor tijd besliste de jonge middenvelder de wedstrijd helemaal toen hij op aangeven van Theo Walcott de 2-0 binnenschoof. In de slotminuut maakte Diaby de overwinning compleet. (AN)