Yeboah legt donderdag medische tests af

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Yeboah legt donderdag medische tests af
Foto: © SC

Samuel Yeboah heeft deze middag in Tel-Aviv het vliegtuig richting België genomen. De 23-jarige Ghanese aanvaller legt donderdag medische tests af bij Racing Genk.

Yeboah is verheugd met de kans die Racing Genk hem wil geven. “Dit is een nieuwe stap om mijn droom te bereiken”, zei de aanvaller voor hij in Israël in het vliegtuig stapte. “Ooit wil ik voor Arsenal spelen.”

 

Dat hij dan in Genk beter voor de dag moet komen dan de voorbije maanden beseft Yeboah maar al te goed. “Het klopt dat ik dit seizoen onder de verwachtingen ben gebleven bij Hapoel. Sinds de dood van mijn moeder ben ik een totaal andere persoon geworden.”

 

Racing Genk en Hapoel Tel-Aviv bereikten al een akkoord over de transfer van Yeboah. Als hij de medische tests doorstaat zet de Ghanees zijn handtekening onder een contract. De transfersom zou 700.000 euro bedragen.

Azulay

De Genkse speurtocht in Israël gaat verder. Shlomy Azulay staat ook in de belangstelling. De 20-jarige aanvaller van Hapoel Kfar Saba maakte 9 doelpunten in 15 wedstrijden. Hij heet een ‘snelle en scherpe’ spits te zijn. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties