Dossena dicht bij grote Spaanse club

Yves Dekoning
| 0 reacties
Dossena dicht bij grote Spaanse club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke transferperiode duiken de geruchten op over een mogelijke transfer van Andrea Dossena. Nu Liverpool dringend geld nodig heeft, lijkt het in januari eindelijk zover te komen.

Liverpool moet spelers verkopen om een transferbudget bijeen te sprokkelen. Andrea Dossena is één van de spelers die weg moeten en hij zou onderhandelingen voeren met verschillende clubs. Dossena wil nu zelf ook weg om zijn plaats in de Italiaanse nationale ploeg niet in gevaar te brengen.

Anderhalf jaar geleden betaalde Liverpool tien miljoen euro aan Udinese, maar Dossena kon nooit doorbreken bij de Reds. In de zomer leek terugkeer naar Italië vast te staan, maar de interesse van Juventus resulteerde niet in een transfer.

Onderhandelingen met Napoli zouden zijn afgesprongen en nu lijkt Atlético Madrid de grootste kanshebber om de 28-jarige linksachter binnen te rijven. Volgens zijn manager staan ze dicht bij een akkoord met een "belangrijke Spaanse club die geen Europees speelt". Volgens de Britse pers gaat het om Atlético.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties