Lambrecht: "Lommel? Daar weet ik niets meer van"

Anthony Van der Planken
| 55 reacties
Lambrecht: "Lommel? Daar weet ik niets meer van"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren trekt ten strijde tegen de puntenaftrek na van de schrapping van Moeskroen. De club dient een klacht in bij de rechtbank.

Lokeren verloor zes punten na de schrapping van Moeskroen en zag zo Roeselare uitlopen. Dat zint voorzitter Roger Lambrecht niet, de preses kondigde dan ook aan een klacht in te zullen dienen. Een vreemde houding, want nauwelijks zes jaar geleden haalde Lokeren voordeel uit hetzelfde reglement toen Lommel geschrapt werd.

De Limburgse club werd drie speeldagen voor het einde uit de competitie gezet. Een aantal clubs wilden Lommel financieel een handje toesteken, maar daar wilde Lambrecht niet van weten. "Reglement is reglement", klonk het in Lokeren. Lommel werd uiteindelijk geschrapt, Lokeren verloor slechts drie punten. Concurrent Lierse daarentegen zag zes punten in rook opgaan en zag de Europese droom uiteen spatten. Lokeren kwalificeerde zich mede dankzij de schrapping van de punten voor de UEFA-beker.

Geconfronteerd met die feiten, krabt Lambrecht zich in de haren. "Sorry, daar herinner ik me niks meer van", vertelt de voorzitter in HLN. "Dat is zó lang geleden, ik weet totaal niks meer uit die periode. Neen, ik kan niet antwoorden op jullie vragen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties