Djokic nog altijd niet bruikbaar bij Club Brugge

Ruben Philippe
| 34 reacties
Djokic nog altijd niet bruikbaar bij Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De kans dat Dusan Djokic nog in het shirt van Club Brugge zal spelen is zeer twijfelachtig. De aanvaller staat namelijk opnieuw op de uitleenlijst. Djokic werd de afgelopen maanden al verhuurd aan een Roemeense club.

In september kon Club Brugge de Servische aanvaller Dusan Djokic nog kwijt bij Astra Ploiesti. De Roemeense club bereikte een akkoord met Club Brugge voor een uitleenperiode van vier maanden. Nu die vier maanden verstreken zijn, komt Djokic opnieuw aan in Brugge. Daar hebben ze echter nog steeds geen plannen met hem, een nieuwe uitleenbeurt lijkt dus aan de orde.

De relatie tussen Brugge en Djokic is al menige tijd niet goed. De aanvaller kreeg er nooit echte kansen. In zijn eerste seizoen bij Club Brugge mocht hij 26 wedstrijden volmaken. Daarin vond hij vier maal de weg naar doel. Het daaropvolgende seizoen kwam hij slechts twee keer aan de aftrap. Als gevolg daarvan werd hij uitgeleend aan Omonia Nicosia. Ook in de volgende seizoenen kon hij geen respect afdwingen in Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties