Vercauteren: "Ik amuseer me bij Genk"

Gert-Jan Weyters
| 28 reacties
Vercauteren: "Ik amuseer me bij Genk"
Foto: © SC
Word fan van KRC Genk! 2008

Racing Genk is op oefenstage aan de Belgische kust in Koksijde. Frank Vercauteren maakt in HBVL een eerste balans op.

Frank Vercauteren is duidelijk opgetogen over zijn nieuwe ploeg, ook al blijven de gewenste resultaten voorlopig uit. "Ik amuseer me. Ik kan mijn ei kwijt en krijg een goed gevoel terug van mijn spelersgroep. Dat is het belangrijkste", aldus Vercauteren in HBVL.

Een oefenstage onder Vercauteren wil meer zeggen dat enkel wat trainen en verder rusten. "Bij ons zijn de spelers een hele dag in de weer. Soms zijn die teambuildingactiviteiten fysiek zwaar, soms ook niet. Ik probeer iedereen erbij te betrekken, we zullen samen weer aan de weg hogerop moeten timmeren."

De oefenmeester wil geen uitspraken doen over de play-offs, maar toch is er nog een sprankeltje hoop. "We moeten ons in eerste instantie niet op die play-offs focussen. Wel op wat we moeten doen om er te geraken. Elke dag opnieuw. Natuurlijk moeten we er nog in geloven, dat moet zolang het mathematisch mogelijk is. Bovendien zijn de ploegen die nu op die plaatsten vier, vijf en zes staan niet beter dan ons", aldus een optimistische Vercauteren. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties