'Verloren' licentie zet Sergeant naast de ploeg

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
'Verloren' licentie zet Sergeant naast de ploeg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge nam op het veld eenvoudig afstand van Germinal Beerschot. Voor de wedstrijd heerste echter comedy capers in de groen-zwarte rangen.

Glenn De Boeck zette Tony Sergaent in zijn opstelling voor de wedstrijd, maar de licentie van de middenvelder was zoek geraakt en Sergeant mocht niet aan de aftrap verschijnen.

Vijf minuten na het eerste fluitsignaal kwam de ploegverantwoordelijke dan toch aandraven met de licentie. Sergeant wilde na de wedstrijd weinig woorden kwijt over het bizarre incident. De Boeck liet weten dat er intern zeker nog zal nagekaart worden over de affaire.

Geluk bij een ongeluk. Sergeants vervanger Jelle Vossen opende na drie minuten al de score en speelde een meer dan degelijke wedstrijd op het Kiel.

Vier jaar geleden speelde er zich een gelijkaardig incident af in Germinal BeerschotCercle Brugge. Groen-zwart liet na een uur Brian Pinas invallen. De Nederlander was echter nog niet speelgerechtigd. Cercle, dat een gelijkspel uit de brand sleepte, kreeg een forfaitnederlaag aan de broek gesmeerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties