Demol trekt naar Cyprus

Hannes De Meyer
| 2 reacties
Demol trekt naar Cyprus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stéphane Demol heeft een nieuwe club gevonden. De trainer gaat in Cyprus aan de slag bij Aris Limassol. Demol tekende een contract tot het einde van het seizoen.

"Ik heb lang genoeg stilgezeten", zegt Demol in Het Laatste Nieuws. "Het wordt niet makkelijk. Aris is twaalfde en de nummers 13 en 14 degraderen, maar dat schrikt me niet af."

Demol was twee seizoenen geleden al actief in Cyprus bij Etnikos Achnas. "Ik ben dan ook klaar voor deze opdracht, want ik ken de Cypriotische competitie en haar machtsverhoudingen."

"Ik besef dat ik een Belgische club wellicht een poosje uit mijn hoofd mag zetten, maar ik heb altijd gezegd dat dit geen probleem voor mij is. Mijn koffers stonden al een tijdje klaar om weer naar het buitenland te trekken."

"Ik ben blij dat het weer Cyprus is. Ik voel me hier thuis. En ik heb vooruitzichten op een verlengd verblijf, zodat ik Aris kan meehelpen om uit te groeien tot een stabiele eersteklasser."

Eerder dit seizoen was Demol trainer van Charleroi, maar daar stapte hij op na onenigheid met de familie Bayat. "Mijn avontuur bij Charleroi is een gesloten hoofdstuk: dat is 'fini'", is Demol duidelijk. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties