Man City aast op talent van Middlesbrough

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Man City aast op talent van Middlesbrough

Manchester City zou een officieel bod hebben uitgebracht op Adam Johnson van FC Middlesbrough. Dat meldt het Engelse Sky Sports. De 22-jarige Johnson maakte dit seizoen al een grote indruk in de Engelse tweede klasse.

Adam Johnson, een vleugelspeler, scoorde dit seizoen al elf keer in 24 wedstrijden. Zo'n statistieken blijven niet onopgemerkt en dus raakten steeds meer Engelse eersteklassers geïnteresseerd. Het lijkt er alvast op dat Manchester City de strijd zal winnen.

FC Middlesbrough rekende aanvankelijk op Adam Johnson om de promotie naar de Premier League te kunnen bewerkstelligen, maar de ploeg die vorig jaar degradeerde uit de hoogste Engelse reeks staat nu maar op een tiende plaats in de stand en promotie is niet langer realistisch. Daardoor lijkt Middlesbrough ook happiger om de jonge talentvolle speler te verkopen.

Johnson speelt eigenlijk op dezelfde plaats als Robinho en dus zou een eventuele aankoop van de speler rechtstreekse gevolgen kunnen hebben voor de Braziliaanse international. Ook Chelsea zou interesse hebben in Adam Johnson.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties