Transferdagboek 28/01: Ederson, Kezman, Ledesma

Ward Callens
| 0 reacties
Transferdagboek 28/01: Ederson, Kezman, Ledesma
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Ederson kan rekenen op de interesse van verschillende Europese clubs. De Braziliaan van Lyon krijgt weinig speelminuten van trainer Claude Puel en wil de club verlaten. Een bod van Rennes werd eerder al afgewezen, maar ook Villareal, Lazio en Wolfsburg zouden ook hengelen naar de middenvelder.

 
Volgens France Football maakt Mateja Kezman naar alle waarschijnlijkheid het seizoen vol bij zijn club Paris Saint-Germain. De Servische aanvaller had eerder aangegeven weg te willen, maar PSG kreeg geen interessante biedingen voor de speler. Het voorbije half jaar werd de oud-speler van onder andere Chelsea en Fenerbahce gestald bij Zenith Sint-Petersburg.

Lazio Roma en Inter Milan voeren momenteel gesprekken over een transfer van Cristian Ledesma. De Argentijnse middenvelder van Lazio zou wegmogen voor 10 miljoen euro én de mede-eigendom over Rene Krhin. Volgens Gazzetta dello Sport heeft Inter voorlopig slechts 8 miljoen euro en Krhin veil voor Ledesma.

L’Equipe meldt dat Robert Vittek weldra Lille zal verlaten. De Slovaakse international zou op zoek zijn naar een nieuwe club om zijn kansen op een WK-selectie gaaf te houden. Mogelijk keert hij terug naar zijn ex-club Nürnberg. 
 

Guido Marilungo keert waarschijnlijk terug naar Sampdoria. De 20-jarige aanvaller werd de voorbije maanden bij Serie B-club Lecce gestald, waar hij tot dusver vier keer kon scoren. De beloftevolle Italiaan zou bij Sampdoria Claudio Bellucci moeten vervangen.

Volgens Liverpool-coach Rafael Benitez zou er voor Damien Plessis interesse zijn vanuit Italië. Lazio Roma hengelt naar de diensten van de Fransman, die bij Liverpool overbodig is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties