Lokeren geeft fiat voor Janczyk en praat over Dosunmu

De Nijs Michael
| 20 reacties
Lokeren geeft fiat voor Janczyk en praat over Dosunmu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren blokkeerde lange tijd de transfer van Dawid Janczyk, maar vrijdag gaven de Waaslanders uiteindelijk toch hun fiat. Janczyk kon zo debuteren bij Germinal Beerschot, terwijl Lokeren vandaag Tosin Dosunmu wil strikken.

Lokeren en Germinal Beerschot belandden eerder deze week in een meningsverschil betreffende de transfer van Dawid Janczyk, de Pool van CSKA Moskou die voor de winterstop op huurbasis bij Lokeren speelde, maar tijdens de winterstop werd overgenomen door Germinal Beerschot. 

De zaak werd zelfs voor de wereldvoetbalbond FIFA gebracht. Lokeren wilde Janczyk enkel vrijgeven als Dosunmu de omgekeerde beweging maakt. Uiteindelijk werd de Pool vrijdag toch vrijgegeven, hoewel ook Dosunmu nog aantrad tegen Anderlecht. Vandaag wordt er opnieuw gesproken over een transfer van de spits.

"Dosumnu moet alleen maar komen als onze nieuwe coach, Emilio Ferrera, geïnteresseerd is", vertelt Lokerenvoorzitter Lambrecht in HNB. "Als Dosumnu komt, moet hij een basisspeler zijn die de ploeg elke week iets bijbrengt. Hij moet niet komen om op de bank te zitten. Daarvoor hebben we spelers genoeg. We moeten wel snel beslissen, want de transferperiode loopt ten einde." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties