Mancini: "Boyata deed het goed tegen Rooney en Giggs"

Ward Callens
| 3 reacties
Mancini: "Boyata deed het goed tegen Rooney en Giggs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City-trainer Roberto Mancini is van plan jonge spelers alle kansen te geven om zich te ontwikkelen bij de club. Dedryck Boyata is een van die jongelingen die zich de afgelopen weken in de kijker mocht spelen.

Manchester City is een club waar jonge, getalenteerde spelers de kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Roberto Mancini wil die traditie graag behouden. Hij liet naast onze landgenoot Dedryck Boyata ook nog Abdu Ibrahim en Greg Cunningham opdraven.

 

De trainer hoopt dat ze in de voetsporen kunnen treden van Micah Richards, Stephen Ireland, Nedum Onuoha en Michael Johnson, die via de jeugd van Man City doorbraken in het eerste elftal.

 

Boyata stond in de League Cup in de dubbele confrontatie met Manchester United twee keer in de basis nadat hij eerder al Mancini kon overtuigen van zijn kunnen. “Boyata deed het goed tegen Wayne Rooney en Ryan Giggs, in beide wedstrijden”, meent Roberto Mancini.

 

“Ik ben blij voor deze jonge spelers. Ze zijn zeer getalenteerd. Ik hoop dat ze goed blijven trainen en nog verbeteren. Ze krijgen hun kansen maar het is belangrijk dat ze hard blijven werken en hun voetjes op de grond houden”, aldus de Italiaanse oefenmeester.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties