Martin O'Neill haalt zwaar uit naar Wenger

Ward Callens
| 7 reacties
Martin O'Neill haalt zwaar uit naar Wenger
Foto: © SC

Aston Villa-trainer Martin O'Neill haalt in de Engelse pers zwaar uit naar Arsène Wenger. Volgens de Noord-Ierse oefenmeester heeft de Fransman over alles en iedereen een mening en bespeelt hij scheidsrechters met zijn gedrag aan de zijlijn.

Arsène Wenger had na het 0-0 gelijkspel tussen Arsenal en Aston Villa afgelopen woensda verklaard dat Martin O’Neill enkel op de lange bal kon spelen. O’Neill reageert woest in The Sun. “Wenger heeft over alles een mening. Er is geen enkel onderwerp waarover hij geen mening heeft, of het nu om politiek, godsdienst of iets anders gaat.”

 

“Na zijn verklaringen over mijn team woensdag, ben ik hem gaan opzoeken. Ik heb hem gezegd wat ik ervan vond. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de wedstrijd maar hij komt niet van een andere planeet. Hij wil iedereen doen geloven dat Arsenal de enige fantastische club van de wereld is.”

 

O’Neill beschuldigt Wenger er ook van scheidsrechters te manipuleren met zijn commentaren en gedrag aan de zijlijn. “Hij is een getalenteerd manager, maar hij heeft ook een ander record. Hij is al zo’n 99 keer van het veld gestuurd, en 98 keer was het niet zijn fout. Dat is het probleem”, aldus een ironische O’Neill.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties