Soetaers: "Op deze transfer had ik niet meer gehoopt"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Soetaers: "Op deze transfer had ik niet meer gehoopt"
Foto: © SC

Tom Soetaers gaat vanaf zondag aan de slag bij KV Mechelen. De middenvelder is bijzonder tevreden met zijn transfer naar de club van trainer Peter Maes.

“Het is fijn om me bij een club als KV Mechelen opnieuw te kunnen tonen", reageert Soetaers op het digitale huis van zijn nieuwe werkgever. "2009 was voor mij een rampjaar. Eerst kende ik pech met een zware blessure bij Genk waardoor er een aantal mooie clubs afhaakten ondanks het feit dat ik transfervrij was.”

“Ik kreeg een nieuwe kans bij Kortrijk, maar door omstandigheden lukte het me niet om me in het elftal te voetballen", vervolgt de middenvelder. "Het systeem lag me niet, de ploeg begon te draaien toen ik er niet instond… Ik ben dan ook blij dat ik voor een club als KV Mechelen kan uitkomen. Daar had ik echt niet meer op gehoopt.”

“Of ik meteen in de basis kom, is een andere zaak, maar ik wil me weer voetballer voelen”, is de Belg nuchter. “Het gevoel belangrijk te zijn voor je werkgever en het publiek, dát is hetgeen ik weer wil beleven. Bovendien is er de beker die me aanspreekt en wie weet ook de top zes. De mogelijkheden om prijzen met KV Mechelen te pakken, liggen nog steeds open.”

"Ik hoop echt dat jaar van miserie achter me te laten. Weet je, ik ben een gevoelsmens: als ik me weer voetballer kan voelen voor een bijzonder warm publiek bij een gezellige en ambitieuze club als KV Mechelen, dan kan het nog mooi worden. Fijn dat ik weer met een propere lei kan starten", besluit de kersverse aanwinst van KV Mechelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties