Dirar: "Woensdag met volle moed naar Anderlecht"

Nico Wieme
| 7 reacties
Dirar: "Woensdag met volle moed naar Anderlecht"
Foto: © SC

Nabil Dirar toonde zich bijzonder tevreden met de 2-1-zege van Club tegen Westerlo. De Marokkaan voetbalde zich vooral in de eerste helft in de kijker. Dirar kijkt met het nodige vertrouwen uit naar de topper van woensdag op het veld van Anderlecht.

Club Brugge won zaterdag in extremis met 2-1 van Westerlo. Nabil Dirar speelde een goede match, maar deelde mee in de inefficiëntie van zijn team. “We wisten op voorhand dat dit geen makkelijke partij zou worden”, zei de Marokkaan na de match. “We kwamen verdiend op voorsprong, maar lieten nadien na om de score uit te diepen.”

 

“Kort na de rust worden we dan op de koop toe koud gepakt door Westerlo”, ging Dirar voort. “Gelukkig reageerden we niet al te zeer aangeslagen en gingen we vol voor de zege. Ik besef dat ikzelf enkele goede mogelijkheden de nek heb omgewrongen. Gelukkig bezorgde Joseph Akpala ons in extremis nog de verdiende drie punten.”

 

“Deze zege is van enorm belang, want nu blijven we op zes punten van Anderlecht. Dankzij deze zege kunnen we met volle moed naar de leider afreizen. Nu moeten we er woensdag maar vol tegenaan gaan en hopen op het beste”, eindigde Dirar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties