Witsel: "Nooit aan buitenland gedacht"

Gert-Jan Weyters
| 45 reacties
Witsel: "Nooit aan buitenland gedacht"
Foto: © SC

Axel Witsel lijkt opnieuw de oude te zijn. Met een doelpunt tegen KV Kortrijk en een sterke prestatie staat de middenvelder weer met een goed gevoel op het veld.

Axel Witsel speelde met zijn doelpunt tegen KV Kortrijk een belangrijke rol in de overwinning van de Rouches. "Dat was persoonlijke revanche voor alles wat er de laatste maanden gebeurd is. Het was geen gemakkelijke periode, zeker niet voor mijn familie. Sommige mensen hebben me diep teleurgesteld. Ze kraamden dingen uit zonder dat ze wisten of het de waarheid was", aldus Witsel in HLN.

Net tegen Anderlecht pakte Witsel opnieuw een rode kaart. "Dit is onmogelijk, dacht ik. Er is maar één die de bal raakt en dat ben ik. Er is maar één die zich riskeert te blesseren en dat ben ik. Ik weet dat ik extra gevolgd word. Ik moet altijd opletten. Dat lukt me. Ik ben mentaal sterker. Ik denk dat ik de laatste maanden gegroeid ben."

Aan een transfer heeft de jonge international naar eigen zeggen nooit gedacht. Zelfs niet toen zijn coach Laszo Bölöni dat opperde. "Dat was zijn manier om te protesteren tegen mijn onterechte uitsluiting. Ik heb er geen ogenblik aan gedacht België te verlaten, ook niet in september. Ik voel me goed bij Standard en ik blijf bij Standard."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties