Update: BUKO hoofdsponsor AZ

Wouter Laeremans
| 0 reacties
Update: BUKO hoofdsponsor AZ
Foto: © SC

Zoals eerder aangekondigd heeft AZ een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De geruchten bleken te kloppen, want het Noord-Hollandse bedrijf BUKO prijkt inderdaad tot het einde van het seizoen op de shirts van de roodwitten.

“Er staan tot nu toe geen grote multinationals op om AZ de helpende hand toe te reiken. Daarom hebben wij als Noord-Hollands bedrijf het initiatief genomen. De club maakt een moeilijke periode door, maar juist daarom willen wij nu opstaan”, legt Algemeen Directeur van BUKO Dick Burger uit op de website van AZ.

“Het is een soort statement. Ik hou van de aanpakmentaliteit die bij de club heerst. De voetballerij staat ook dichtbij de bouwsector, een branche waar wij veel in opereren. Door deze sponsorovereenkomst hopen wij onze landelijke bekendheid te vergroten.”

Burger tempert wel onmiddellijk al te grote euforie over de redding van de club. “In eerste instantie zijn we shirtsponsor voor het resterende seizoen. We willen AZ helpen om deze periode te overbruggen. Men mag ons overigens niet zien als een multinational die AZ en het stadion in de komende jaren gaat redden. Zover kunnen we helaas niet gaan. We doen wat binnen onze mogelijkheden ligt.”

BUKO is onder meer actief in de bouw-, transport- en verhuursector en organiseert ook sportmanifestaties, evenementen en recreatie. Het bedrijf telt vestigingen in België en Nederland en heeft ongeveer 900 mensen in dienst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties