Vierjarige dochter Bailly al voor de lens

Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Vierjarige dochter Bailly al voor de lens
Foto: © SC

Destiny Bailly, de dochter van doelman Logan Bailly, staat op amper vierjarige leeftijd al voor de lens.

"De hele familie is zo fier als een gieter" zegt Jessica Bailly in HBvL. "Mijn vierjarige dochter heeft al een tijdje de ambitie om fotomodel te worden. Als journalisten over de vloer komen voor Logan wil ze steeds mee op de foto. Ze schminkt zich zelfs speciaal op."

"Omdat ze er al zo lang naar uitkeek, heb ik een professionele fotograaf onder de arm genomen. Het resultaat was fantastisch. De fotograaf was ook zeer enthousiast over haar capaciteiten."

"Ik vind niet dat mijn dochter te jong is hiervoor. Het is haar grote droom. Wie zijn wij om haar tegen te houden? We gaan met deze foto's naar een kindermodellenbureau stappen. Hopelijk opent dat de nodige deuren."

"Modellenbureau Topkids liet alvast merken interesse te hebben voor Destiny. Ze zien in haar mogelijk het ideale model voor een reclamecampagne. Destiny wil trouwens niet alleen fotomodel worden, ze wil ook dierenarts, zangeres, tennister en balletdanseres worden."

"Zolang ze het allemaal graag doet, laten we haar vrij. Ze is op haar leeftijd zelfs al viertalig", aldus Jessica Bailly.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties