Bornem zet trainer aan de deur

Steven Bologne
| 4 reacties
Bornem zet trainer aan de deur
Foto: © SC

Opschudding bij vierdeklasser Bornem, het bestuur besloot om de samenwerking met zijn trainer met onmiddellijke ingang stop te zetten. De club ging vorig weekend met 4-0 onderuit tegen Sint-Gillis-Waas en dat noopte het bestuur tot ingrijpen.

Bart Selleslags is trainer af bij Bornem. “De match van zondag was voor ons de druppel”, reageerde secretaris Frans Meskens. “De ploeg speelde in Sint-Gillis-Waas zonder bezieling en zonder enthousiasme. We moesten iets ondernemen en dan is de trainer ontslaan makkelijker dan de spelersgroep buiten te keren. Al gaan de spelers ook niet vrijuit.”

De trainingen staan voorlopig onder leiding van assistent-trainer Bart Leemans die hulp krijgt van keeperstrainer Eric Weckx. Voor Selleslaghs kwam de beslissing als een donderslag bij heldere hemel. “Dit had ik niet voelen aankomen. Ik had niet het gevoel dat de spelers waren uitgekeken op mij. Maar ik blijf Bornem dankbaar voor de kans die ze mij gegeven hebben als jonge coach. Ik hoop dat ze dit seizoen nog een prijs pakken.”

Selleslags was aan zijn tweede seizoen bezig in het Breeven. Vorig seizoen eindigde hij tweede op drie punten van kampioen Temse, dit seizoen staat Bornem op een vijfde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties