Buffel: "Beste jaren moeten nog komen"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Buffel: "Beste jaren moeten nog komen"
Foto: © SC

De prestaties van Thomas Buffel hebben net als de resultaten van Racing Genk een stijgende curve. De 29-jarige middenvelder voelt zich goed in Limburg en heeft hoge verwachtingen voor de toekomst.

Vorig jaar kon Buffel bij Cercle Brugge niet altijd de verwachtingen inlossen. "Nu ben ik veel constanter", zegt Buffel in S/VM. "Bij Cercle heb ik ook heel goede wedstrijden gespeeld, maar over een heel seizoen was het misschien met vallen en opstaan. Ik had dan ook anderhalf jaar niet gespeeld bij de Rangers."

Het contract van Buffel loopt in juni af, maar de Limburgers hebben nog tot 31 maart de tijd om een optie te lichten. "Dan hoeven ze geen schrik te hebben dat ik vertrek. Mijn beste jaren zouden moeten aanbreken."

"Ik heb nooit onder stoelen en banken gestoken dat het buitenland me altijd iets meer heeft aangesproken, maar dan moet het een heel mooie sportieve uitdaging zijn. Soms is het aangenamer om bij een Belgische topclub voor de prijzen te spelen, dan in een grote competitie tegen de degradatie te strijden. Dan moet het elftal dit niveau wel aanhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties