Soetaers: "Ik was gedoemd om in derde te spelen"

Steurbaut Kersten
| 26 reacties
Soetaers: "Ik was gedoemd om in derde te spelen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Tom Soetaers herleefde dinsdag in de bekerwedstrijd tussen KV Mechelen en AA Gent. Het had ook anders kunnen aflopen voor de 29-jarige middenvelder. Op de bank van Kortrijk vreesde hij zelfs voor het einde van zijn carrière.

"In de laatste weken bij Kortrijk zag ik het niet meer zitten", geeft Soetaers toe in GvA. "Ik dacht echt dat mijn carrière voorbij was en dat ik gedoemd was om in derde klasse te gaan spelen."
 

"Daarom heeft de transfer naar KV mij zo'n mentale boost gegeven: zij geven mij de kans die niemand me nog wilde geven. KV nam een risico, ik wil meer dan wat ik kan, teruggeven. Ik betrap mezelf erop dat ik de afgelopen dagen met de glimlach om tien uur in mijn bed kruip en gezond eet."
 

Het debuut tegen Gent was veelbelovend. "Ik heb het gevoel dat ik mijn beste niveau van bij Genk kan evenaren. Dit seizoen wil ik zoveel mogelijk matchen met KV spelen én winnen, zodat ik volgend seizoen een topjaar kan beleven. Ik wil de twijfelaars overtuigen en bewijzen dat ze mij te snel afgeschreven hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties