Fabregas: “Leeftijd is geen excuus”

Fabregas: “Leeftijd is geen excuus”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na nederlagen tegen Manchester United en Chelsea kon Arsenal afgelopen woensdag nog eens juichen. In de topper tegen Liverpool werden de Reds met 1-0 terug naar huis gestuurd. Fabregas is ambitieus en wil zich niet verstoppen achter leeftijd.

“We moeten sterker zijn als team. We mogen ons niet verstoppen achter het feit dat we een jonge ploeg hebben of te kampen hebben met blessures. We moeten kunnen concurreren”, zegt Fabregas op premierleague.com.

Arsenal-coach Wenger schreef de nederlaag tegen Chelsea nog toe aan het verschil in leeftijd en ervaring. “Mensen zeggen dat we nog moeten leren uit onze fouten, maar je leert voetballen tussen je twaalf en je vijftien jaar. Dat gaat niet meer als je 25 bent. Je kan natuurlijk altijd verbeteren, maar de basis moet al gelegd zijn”, is de Spanjaard het oneens met zijn trainer.

“Als je voor Arsenal speelt, dan heb je sowieso die kwaliteiten. Daarom is leeftijd volgens mij geen excuus”, gaat de nog altijd maar 22-jarige middenvelder verder. ”De laatste jaren doen we het heel goed, maar op de belangrijke momenten lieten we het wat afweten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties