Twee clubs geven forfait door carnaval

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Twee clubs geven forfait door carnaval
Foto: © SC

De Limburgse vierdeprovincialers Union Rutten en Kanne VV gaven gisterenmiddag forfait omdat ze niet aan genoeg spelers geraakten vanwege carnaval.

Kanne VV is de club die ondertussen in heel België bekend is omwille van de reclamefilmpjes op VTM en JimTV. Bij tegenstander Herderen reageerde voorzitter Peumans ontgoocheld: "Het is het volste recht van Kanne dat ze liever naar de carnavalsstoet gaan, maar ze zijn gewoonweg niet komen opdagen. Ze hadden op z'n minst toch een telefoontje kunnen plegen. En dan maar grote sier maken op VTM en andere media", aldus de voorzitter in HBvL.

Bij reeksgenoot Union Rutten reageerde het bestuur woedend omdat ze niet voldoende spelers bij elkaar kregen voor de thuiswedstrijd tegen Boxberg. "Iedereen binnen de club is slechtgezind. Er waren maar zeven spelers beschikbaar", aldus secretaris Boden.

Hulptrainer Wilmans: "Het bestuur bracht me vrijdag op de hoogte. Niet te geloven, met zo een mannen moeten wij naar de oorlog! Dit pikken we niet. Ofwel spelen ze elke zondag ofwel blijven ze maar voorgoed thuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties