Thiebaut: "Voor titelambities moet alles wijken"

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Thiebaut: "Voor titelambities moet alles wijken"
Foto: © SC

Mocht het nog niet duidelijk zijn: Lierse en spits Thiebaut willen de titel binnenhalen in de tweede klasse. Vanavond spelen de Pallieters thuis tegen FC Dender.

Dender is bovendien nog een ex-werkgever van aanvaller Gunter Thiebaut, die vanavond opnieuw in de basis hoopt te staan. Al keert Tomasz Radzinski wel terug in de kern. "Tegen mijn oude ploeg weer op de bank belanden, zou een domper zijn, maar ik denk niet dat de trainer zich laat leiden door dat soort gevoeligheden", aldus de 32-jarige aanvaller in HLN.

Vijf maanden lang zat de ex-spits van MVV op de bank. "Plotseling speelde ik twee duels in vier dagen. De voorbije weken scoorde ik ook twee belangrijke doelpunten. Dat is natuurlijk een mooie opsteker."

"Bij Dender beleefde ik mooie tijden. Ik maak toch deel uit van de geschiedenis van die club. Zo hangen er nog grote foto's van mij in de business-seats. Met voorzitter Patrick De Doncker en bestuurslid André Van Roy onderhoud ik trouwens een prima band. Af en toe spring ik zelfs nog eens binnen op hun bureau. Van Roy heeft zelfs ooit gezegd dat hij mij liever zag dan zijn vrouw."

"Voor die titelambities moet alles wijken. Ik kijk al uit naar de maand mei. Met wat geluk kan dat de mooiste maand uit mijn leven worden. Hopelijk wordt Lierse dan kampioen en rond tien mei word ik voor het eerst vader. Ook daar kijk ik enorm naar uit. Ik had nooit verwacht dat die zwangerschap me zo zou overdonderen. Als ik nu mijn vrouw zie met haar bolle buik, dan ben ik al in de wolken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties