Sollied niet, Bölöni wel?

Ward Callens
| 39 reacties
Sollied niet, Bölöni wel?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trond Sollied zal Herman Helleputte niet opvolgen als trainer van Lierse. De Noor gaf vrijdagavond aan niet in te gaan op het voorstel van de club. Zaterdag zit Lierse met een andere kandidaat aan tafel: Laszlo Bölöni.

Trond Sollied heeft ons inderdaad gemeld dat hij niet op ons aanbod om trainer van Lierse te worden ingaat”, zegt Herman Helleputte, sinds donderdag technisch manager van Lierse in GVA. “Vooral het gegeven dat hij tweede klasse niet kent en dat het wat tijd vergt om de spelers in zijn systeem te laten voetballen, gaven de doorslag voor zijn negatief antwoord.”

 

Maged Samy wil koste wat het kost een grote naam aantrekken om het ambitieuze project van de club te realiseren. De Egyptische clubeigenaar heeft niemand minder dan Laszlo Bölöni uitgenodigd voor een gesprek.

Maar er zijn ook andere gegadigden. Eerder al gaven Hugo Broos, Hein Vanhaezebrouck en Ronny Van Geneugden aan geïnteresseerd te zijn in de vacature bij de pallieters. Ook de naam van Stanley Menzo werd genoemd in Lier. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties