Stijnen: "Denk dat we Standard niet terugzien in PO1"

Nico Wieme
| 31 reacties
Stijnen: "Denk dat we Standard niet terugzien in PO1"
Foto: © SC

Stijn Stijnen kreeg niet zoveel werk als tegen Valencia, maar de overwinning van Club tegen Standard deed daarom niet minder deugd. “Dit is een superweek. We hebben twee zware opgaven tot een goed einde gebracht.”

“Deze zege doet deugd”, glunderde Stijn Stijnen. “We wisten op voorhand dat we Standard konden uitschakelen voor de eerste play-offs. Als je dat in deze fase van de competitie al kan doen, laat je dat niet na. Ik denk dat dit vandaag ook gebeurd is. Volgens mij zien we de Rouches niet meer terug.”

 

De Clubdoelman erkende dat zijn team voor de rust niet goed had gespeeld. “We hebben in de eerste helft niet gevoetbald. We hanteerden veel de lange bal, wat in de kaart van de bezoekers speelde. Onze coach was kwaad tijdens de rust. Na de pauze hebben we de bal beter laten rondgaan. Via een penalty kwamen we snel terug in de match. Ik vind dat we uiteindelijk verdiend gewonnen hebben.”

 

Tot slot wou Stijnen ook nog iets over scheidsrechter Stéphane Breda kwijt. “Je weet dat er in zulke matchen veel emoties naar boven komen. Voor de rust zijn we even meegegaan in het spel van Standard. Het was voor de ref niet simpel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties