D'Onofrio: "Voorkomen dat we cadeaus uitdelen"

Ruben Philippe
| 14 reacties
D'Onofrio: "Voorkomen dat we cadeaus uitdelen"
Foto: © SC

Vanavond neemt Standard het op tegen Salzburg. Na de 3-2 overwinning in eigen huis beseft Standard dat kwalificatie mogelijk is. Coach D'Onofrio waarschuwt zijn spelers voor de stormloop.

Standard heeft net als Anderlecht en Brugge zicht op kwalificatie. Toch beseft Dominique D'Onofrio dat het niet makkelijk zal worden. "We moeten vertrekken vanuit een goede organisatie. Salzburg zal ons zeker onder druk zetten, aan ons om het op te vangen. We moeten voorkomen dat we cadeaus gaan uitdelen zoals in de heenwedstrijd of in de wedstrijd tegen Brugge. We moeten daar lessen uit trekken en nooit nog dezelfde fouten maken", vertelt de coach tegen La Dernière Heure.

Een man die D'Onofrio zeker zal nodig hebben is Milan Jovanovic. De Serviër presteert de laatste tijd onder zijn niveau. "De kritieken die Jova kreeg, zijn ongegrond. Men moet niet vergeten dat hij terugkeert uit blessure. We weten dat hij het kan brengen. Ik hoop dat we de echte Jovanovic gaan zien... als hij speelt."

De wil om een goed Europees parcours af te leggen, is groot. "De Europa League geeft iets extra. We hebben al goed gepresteerd in de Champions League. De derde plaats bracht ons naar hier, tegen de goede ploeg van Salzburg. We hebben al gewonnen, dat geeft ons de mogelijkheid om te dromen", sluit D'Onofrio af. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties