Pocognoli: "Ik geef ons 50% kans"

Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Pocognoli: "Ik geef ons 50% kans"
Foto: © SC

Standardverdediger Pocognoli gelooft in de kansen van zijn team om door te stoten naar de achtste finales van de Europa League.

"Salzburg heeft enkele spelers die ons pijn kunnen doen", zegt Pocognoli in De Standaard. "Ik denk aan Janko voor zijn doelpunten, aan Tchoyi voor zijn acties en aan Leitgeb voor zijn vista op het middenveld. De sleutel is volgens mij communicatie. Als iedereen wat meer praat op het veld, kunnen we domme tegengoals zoals in de heenmatch vermijden. En dan zal het vertrouwen beetje bij beetje terugkomen."

"Of ik mij mijn begin bij Standard anders had voorgesteld? Ik bekijk het positief. Je mag ons zeker niet afschrijven voor de play-off 1, ook al hebben we ons lot niet meer in eigen handen. En Europees staan we er zelfs goed voor. We beginnen met een voorsprong aan de terugwedstrijd en kunnen de supporters een mooi cadeau geven."

"Ik schat de kansen om door te gaan op vijftig procent. Deze wedstrijd is een van de belangrijkste van het seizoen. Het duel met Salzburg kan een kantelmoment zijn en ons lanceren voor het seizoenseinde."

"We zijn profvoetballers. We moeten ons maar aanpassen. Het kunstgras mag in elk geval geen excuus zijn, als het straks misloopt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties