Boi: "Buffel verkeert in uitstekende vorm"

Nico Wieme
| 1 reacties
Boi: "Buffel verkeert in uitstekende vorm"
Foto: © SC

Frederik Boi liep zich de ziel uit het lijf tegen KRC Genk. De Cerclemiddenvelder liet zich dan ook vermoeid vervangen. “Ik wou het niet op mijn geweten hebben dat Genk door mijn vermoeidheid nog zou scoren.”

“Ik ben tevreden met de overwinning, maar niet over mijn eigen match”, verklapte Frederik Boi ons. “Ik was niet fris genoeg. De match van woensdag op een zwaar veld zat nog in mijn benen. Iedereen onderschat dat. Ik heb dan ook zelf om mijn vervanging gevraagd.”

 

“Ik had net twee sprintjes gedaan en ik hoorde dat Frank Vercauteren aan Daniel Pudil de opdracht gaf om dieper te gaan spelen. Ik wou het niet op mijn geweten hebben dat Genk door mijn vermoeidheid nog één of meer punten zou pakken”, was de rechtermiddenvelder eerlijk.

 

Buffel

 

Boi sprak van een mooie zege tegen zijn vriend Thomas Buffel. “Ik vond Thomas enorm goed. En niet alleen vandaag. Hij verkeert momenteel in een uitstekende vorm. Hij speelt terug op niveau. We hebben elkaar niet op voorhand gesproken, maar we horen elkaar geregeld. Hij volgt duidelijk onze matchen nog, dat merk ik aan zijn sms’jes.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties