Beckham: "Rooney behoort tot wereldtop"

Ward Callens
| 1 reacties
Beckham: "Rooney behoort tot wereldtop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens David Beckham behoort Wayne Rooney tot de absolute wereldtop. De spits van Man United had met vier doelpunten in de twee duels tegen AC Milan een groot aandeel in de zeges tegen Beckham en co.

Wayne Rooney is op dit moment een van de beste spelers ter wereld, zo niet de beste”, vertelt David Beckham tegenover Sky Sports na de zware nederlaag tegen Manchester United. “Wayne zal doorgaan met op deze manier te spelen omdat hij een gepassioneerde speler is. Hij is een jonge speler en wil leren.”

 

“Hij heeft altijd verdedigers al bang gemaakt, voor welke club hij ook speelde”, vervolgt Becks. “Hij is altijd een zorg geweest voor elke verdediger en elk team. Laten we hopen dat hij dat blijft.”

 

David Beckham kreeg woensdagavond een staande ovatie van het publiek in Manchester. De middenvelder was ontroerd door de ontvangst die hij kreeg van zijn ex-club. “Het is altijd teleurstellend als je wedstrijden verliest, vooral wanneer ze zo belangrijk zijn als deze, maar we hebben een geweldig United getroffen. Dat wat ik mee zal nemen, is de ontvangst die ik reeg van de fans. Het was ongelooflijk”, aldus David Beckham.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties