Advocaat: "Alles lekt naar de pers"

Fabian Morren
| 10 reacties
Advocaat: "Alles lekt naar de pers"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Dick Adovcaat is in het Nederlandse Sportblad Helden openhartig over zichzelf, zijn toekomst én de Rode Duivels. "Na dit seizoen ga ik minstens twee jaar voor België werken", aldus de bondscoach.

Advocaat werd geïnterviewd door Carl Huybrechts. Op de vraag of hij soms niet denkt in Afrika te zijn beland, antwoordt de bondscoach eerlijk: "Ja, helemaal. Dat stoort me enorm. En dat zal nog wel blijven de komende tijden. Alles lekt naar de pers."

Advocaat verbond zijn lot tijdens de loting voor het EK aan bondsvoorzitter François De Keersmaecker. Dat deed de geruchten over zijn toekomst bij de Rode Duivels weer aanwakkeren. "Er is geen enkele reden tot speculeren. Ik blijf tot het einde van dit seizoen bij AZ, daarna ga ik minstens twee jaar voor België werken."

Wie zou volgens Advocaat van de Rode Duivels een plaatsje hebben in het elftal van Oranje? "Vermaelen moet kunnen. Voor het centrum van de defensie zijn Van Buyten en Kompany ook goede kandidaten. En verder zou Vertonghen een stevige concurrent kunnen zijn voor Van Bommel en De Jong, maar die twee doen het geweldig." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties