Babel krijgt eindelijk vertrouwen van Benítez

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Babel krijgt eindelijk vertrouwen van Benítez
Foto: © SC

Ryan Babel (foto) lijkt eindelijk het vertrouwen te hebben gewonnen van Liverpool-manager Rafael Benitez. De laatste tijd krijgt hij steeds meer kansen en dat vertaalt zich ook in goals.

Maandagavond was Ryan Babel goed voor een doelpunt tegen hekkensluiter FC Portsmouth in de partij die met 4-1 werd gewonnen door Liverpool. Rafael Benitez was na afloop van de wedstrijd blij met de inbreng van de Nederlandse aanvaller.

"Ryan traint de jongste weken erg goed en daarom krijgt hij van mij zijn kans. Hij deed het tegen FC Portsmouth goed dus ik ben blij voor hem", aldus Benitez. Babel tekende op aangeven van Fernando Torres de 2-0 aan.

De derde treffer van Liverpool kwam van Alberto Aquilani. Hij scoorde zijn eerste goal voor The Reds en was daar ook heel gelukkig mee. "De goal is voor mij speciaal omdat ik voor de harde kern kon scoren en daar droomde ik al sinds mijn komst van. Het zal lastig zijn om straks de slaap te vatten", aldus Aquilani, die al een heel stuk van het seizoen miste door blessureleed. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties